Levering

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Binnenkomende bestellingen worden doorgaans verzonden zodra de bestelling (geneesmiddelen op recept) is goedgekeurd door de arts en de betaling is ontvangen. De aangegeven leveringsdata en -termijnen zijn bij benadering en zijn gebaseerd op de respectievelijke beschikbaarheid en normale levertijden. Houd er rekening mee dat sommige artikelen mogelijk niet naar alle landen worden verzonden. Meer informatie hierover vindt u op de website. Zodra u de levering van de goederen heeft goedgekeurd, kunt u een contract aangaan met de koerier van uw keuze. Alle producten worden door de leverancier geleverd in het land waar deze zich bevindt. De verzending geschiedt door en voor risico van de klant. De klant vrijwaart de leverancier (evenals artsen en apotheken) van alle rechten die jegens de klant kunnen doen gelden indien de in elk importerend land geldende invoerregels en -voorschriften niet worden nageleefd. U bent verantwoordelijk voor alle invoerrechten, belastingen en tarieven die van toepassing zijn op invoer uit uw land. U erkent dat alle productbestellingen alleen voor persoonlijk gebruik zijn.      

U wijst deze koerier aan als uw vertegenwoordiger en geeft hem toestemming om de goederen af te leveren bij de leverancier. Bij levering van de goederen aan de vervoerder worden de contractuele verplichtingen van de leverancier geacht te zijn vervuld en gaan de eigendom en risico’s op hem over.  

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop